Groep 1 – race 1
Ron Hettinga had zich enkele seconden na het openen van de inschrijvingen al ingeschreven en pakte zo de pole position voor race 1. Tweede op de grid was klassementsleider Rick den Hartog. Bij het vallen van de startvlag had Ron een sterke start en wist twee ronden de leiding vast te houden. Helaas kon hij zich in de hevige gevechten niet staande houden en zakte wat terug. Matthijs Hofman worstelde zich langs Henry Zantvoort voor plek 2. Rick was toen al gevlogen. Gelukkig maakte Rick nog een fout door te spinnen, helaas was dit pas ná het vallen van de finishvlag.

De strijd om plek 3 was hevig. Cuno de Bruin verdedigde als Max Verstappen waar diverse rijders zich op vergaloppeerden. Achter Cuno was het dan ook regelmatig stuivertje wisselen tussen Henry, Igor Corbeau, Raymond Nathans, Robbin van den Brink en Rob Mulder. Het ging er soms heftig aan toe. Uiteindelijk trok Henry aan het langste eind voor P3.

Race 2
Was de wedstrijdleiding nog ontevreden over race 1, race 2 kregen de rijders gelukkig een duimpje omhoog.

Polesitter Peter Eilander had een goede start, Rob en Michel Zantvoort sloten aan. Deze drie heren zouden vechten voor de overwinning, uiteindelijk was het Rob 1, Michel 2 en Peter 3. OSC-debutant Luciano Trovato had een tijdje geen wedstrijden gereden maar hervond snel zijn wedstrijdritme, hij werd prima 4e. Vanaf het middenveld had Robbin een slechte eerste ronde en zakte bijna terug tot de laatste plaats. Henry had vanuit de achterhoede juist een sterke start. Henry reed met Rick al strijdend naar voren tot respectievelijk 7e en 5e aan de finish. Daartussen finishte Cuno als zesde. Robbin wist zich nog terug te knokken tot plek 9. Door wat mislukte inhaalacties waren Igor en Matthijs in het achterveld beland maar ze maakten er samen nog een leuke race van. Ze kwamen naast elkaar over de finish en zagen pas op de einduitslag dat Igor deze strijd gewonnen had.

Race 3
Vanaf pole wist Robbin anderhalve ronde zijn leiding vast te houden, waarna hij werd ingerekend door Luciano. Michel en Igor klapten direct mee. Vanaf plek 4 was Robbin sneller dan Igor en al snel probeerde hij zijn positie te heroveren. Op dat moment besloot Rick om beide rijders in 1 beweging in te halen. Igor werd de dupe van deze (over)enthousiaste actie en werd op het gras geduwd. Hij zou helaas veel plaatsen verliezen.

Vooraan reden Luciano en Michel als aan een touwtje weg van de rest. Maar eenmaal uit de strijd reed Rick dat gat ronde na ronde een stukje dicht. In de allerlaatste ronde wist Rick de leiding van Luciano over te nemen en de race te winnen. Michel finishte als derde voor Robbin, Matthijs en Raymond.

Groep 2 – race 1
Opnieuw een OSC-debutant die van zich liet spreken. Frank Elfert was al zeer rap geweest met inschrijven en had zo een tweede startplek verdiend, naast poleman Bart Wellerd. Frank pakte Bart direct bij de start maar kon zich vervolgens niet los rijden. Door een mooie strijd om plekken 2 tot en met 7 tussen Bart, Gertjan van der Toorn, Serge Honderdos, Jeffrey Heijmans, Esmée van Kouterik en Rick de Brouwer kon Frank het gaatje trekken dat hij nodig had om direct bij zijn debuut te winnen. Gertjan, Serge, Bart en Rick finishten aan zijn staart. In een duel met Jeffrey werd Esmée helaas aangetikt. Jeffrey finishte nog als zesde, Esmée viel ver terug.

Race 2
Rick en Davey Buwalda deelden de eerste startrij. Zo zouden ze ook finishen, maar dan in omgekeerde volgorde: winst voor Davey. Jeffrey lag lange tijd vijfde maar maakte in de slotfase dankbaar gebruik van het duel tussen Floris Janssen en Noah Reuvers. Noah ging door het gras maar finishte alsnog als zesde, voor Floris. Rutger Haasjes kwam indrukwekkend als vierde over de finish, met Serge achter hem aan.

Zoals zo vaak werden er weer spectaculair lange treintjes gevormd. Deze keer was Evelien Zantvoort de locomotief na een uitstekende start. Helaas viel ze in het gedrang een paar plaatsen terug. Ze wist zich mooi terug te vechten tot p8 aan de finish.

Race 3
Evelien was vanaf pole snel weg en behield de leiding. In de ronden erna trok zij een gat en we zagen haar weer na de finish. Rutger Haasjes pakte direct plek 2 van Jurre Tichelaar. Dat werd uiteindelijk plek 3 omdat Gertjan nog voorbij kwam, maar een keurige race van Rutger. Frank startte sterk vanaf p9 en wist zich op te werken naar de vierde positie bij het vallen van de vlag. Ook Davey won een flink aantal plekken in de eerste ronden en werkte zich vanuit de achterhoede, via een fair gevecht met Matthijs Vlak, op tot de vijfde plek aan de finish. Esmée had juist een slecht begin van de race en zakte terug. Bart kwam naast de baan en verloor zo een aantal plekken. Gelukkig kon hij een aantal daarvan weer terugpakken om als zevende finishen. Rick completeerde zijn sterke en constante racedag met een zesde plek in race 3.

Met twee overwinningen was de zege in groep 1 voor Rick. Rob Mulder had zijn sterkste racedag tot dusverre en dit werd bekroond met een beker voor de tweede plaats. Debutant Luciano werd netjes derde.

In groep 2 was de strijd ongekend close. Tussen de dagzege en plek 4 zat slechts 3 punten. De zege ging opnieuw voor Rick, Rick de Brouwer deze keer. Davey en Gertjan eindigden met een identiek aantal punten maar omdat Davey wel een race wist te winnen en Gertjan niet, mocht Davey de beker voor de tweede plaats in handen nemen.